• Specialisti pungi personalizate
  • Pungile personalizate cu logo
  • Cum se fac pungile personalizate
Produsele noastre
punga inter cars punga albeena punga eurogsm punga lenor punga amgen punga arcoshoes
Cotatie de pret
Fiecare sacosa este diferita, de aceea este necesar sa ne oferiti cateva detalii pentru a primi cea mai avantajoasa oferta din partea noastra.

» Click pentru pret
Calitatea produselor
Folie rezistenta, imprimare perfecta! Oferim cel mai bun raport calitate/pret.
pungi reciclabile Pungi reciclabile 100%
pungi fabricate in romania Produse in Romania

Construiti-va un brand cu ajutorul pungilor de plastic personalizate

Vrei ca brandul tau sa fie recunoscut. Ai nevoie de imagine. Imaginea transmite o buna parte din mesajul firmei tale, din serviciile pe care le oferi. De aceea, ai nevoie de o imagine puternica, memorabila, usor de inclus in viata consumatorilor. Fiecare companie isi alege propriile "arme" din colectia marketingului, pentru a deveni cat mai rapid vizibil pe piata si de a se mentine acolo cat mai mult timp posibil. Tu trebuie sa o gasesti pe cea mai potrivita tie, care sa satisfaca atat nevoile consumatorilor, cat si scopurile tale, mizand pe vizibilitatea marcii tale, pe vanzarea produselor, pe relatia mutuala de incredere pe termen lung si bineinteles, pe cresterea profitului.

Una dintre aceste unelte foarte la indemana si foarte eficienta ca sa iti promovezi serviciile in randul publicului general sunt materialele promotionale. Vorbim in special de pungile de plastic personalizate cu logoul companiei tale.

Aceasta tehnica de marketing te va ajuta sa stabilesti o relatie perpetua atat cu clientii deja existenti, cat si cu cei potentiali, transmitand mesajul tau, de fapt imaginea companiei tale, fara efort. Motivul este extraordinar de simplu: in ziua de azi, consumatorii de orice fel cauta sa cheltuiasca cat mai putin posibil si totodata, orice lucru cumparat, orice cumparaturi facute ajung in pungi... de plastic! Iar asta se intampla zi de zi. La nivel psihologic, "calatoria" bunurilor personale de la magazine pana acasa in buna stare conteaza foarte mult pentru client, care se va baza din ce in ce mai mult pe aceasta metoda de transport. Prin urmare, strategia personalizarii pungilor de plastic cu logo-ul afacerii tale este una dovedita si evidenta.

De ce sa te folosesti pungi de plastic personalizate cu logo-ul firmei tale?
  • Actioneaza ca un stimul deja existent, familiar, permanent, de incredere pentru public.
  • Au costuri foarte mici
  • Sunt la fel de eficiente precum panourile publicitare
  • Sunt foarte des folosite si indragite de consumatori
  • Sunt o forma de auto-promovare subliminala
  • Sunt atat de intens utilizate de consumatori in orice mediu, zi de zi, incat vor ajunge si in fata altora, crescand vizibilitatea brandului tau in mod exponential
  • Sunt durabile, prin urmare vei avea clientii multumiti, iar timpul de expunere a logo-ului firmei tale este foarte mare.
  • Vin in mai multe marimi si forme, pe toate gusturile, biodegradabile sau nu, in culori sau albe etc.

Poate ca nu te astepti, dar pungile de plastic personalizate cu logo vor atrage atentia mai ales celor care nu sunt clientii tai fideli si te vor aduce mai aproape de scopul tau principal: mai multe oportunitati de afaceri si de expansiune.

Foarte important, din punctul de vedere al afacerii pe care o ai, este sa te concentrezi foarte mult pe designul logo-ului. Imaginea gandita trebuie sa fie simpla, foarte placuta din punct de vedere estetic. Daca clientului ii place ce vede, se va identifica cu acel lucru in mod subconstient si va deveni astfel consumator fidel, care va pasi curand pragul magazinului tau sau care va cauta imediat serviciile oferite.

Concluzia? Foloseste-te de orice avantaj al marketingului pentru a inlesni cresterea numarului de consumatori ai serviciilor tale. Mesajul este ca poti sa incerci totul pentru a atrage atentia acestora, insa aceste umile pungi de plastic personalizate sunt o metoda 100% eficienta de a avea un client. Un client fericit si loial.